Доказано: Вълшебното правило за 72 часа сбъдва желания!

Доказано: Вълшебното правило за 72 часа сбъдва желания!
5 (100%) 2 votes

Чудодейното правило за 72 часа сбъдва мечтите и желанията ни!

Ако искате да реализирате желанията си трябва да започнете веднага да готвите план в главата си. За целта идеите си по възможност стартирайте с реализирането им седемдесет и два часа или най-късно три дни, след като сте си ги визуализирали.

Бодо Шефер, който е финансов консултант от Германия твърди, че ако дадем рестарт на желанията си и мечтите си повече от по-горе определения срок, вероятността те да се осъществят намалява на 85 на сто.

Обратно, ако се запретнем и веднага се захванем с тяхното осъществяване даваме сигнал на мозъка, че сме решени да действаме. Тогава и работоспособността ни се увеличава и всички жизнени функции се впрягат, за да реализираме замисъла си. Ако по една или друга причина отлагаме изпълнението на желанията си, това е пагубно, защото то ще се проточи неизвестно колко. Експертите в финансовия сектор са единодушни, че особено опасна е думата „утре”. Според специалистите словосъчетанието е равносилно на никога или поне на достатъчно дълго забавяне на реализирането на какъвто и да е замисъл.

желания

Правилото за 72 часа наистина сбъдва желания, категорични са учените

Експертите препоръчват изпълнението на задачата мислено да разделим на три стъпки. Незабавното пристъпване към първата става възможно да насочим целия мисловен потенциал в реализирането и така пристъпваме към първата важна крачка. Естествено, съветват те, всяко едно действие трябва да е просто, лесно осъществимо и да не ни отнема повече от пет-шест минути. Сроковете трябва да бъдат така разчетени, че да се изпълнят в период на три дни от началото на деня и да свършват преди полунощ на следващия ден. Осъществяването им трябва да се реализира веднага, а да не се изчаква и търси оправдание и отлагане. Тогава, категорични са финансовите спецове, желанията може и да не се изпълнят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар