Тялото на Валя ор Бургас е толкова обезобразено, че е практически неразпознаваемо

Държат родителите на Валя от Бургас далеч от тялото й. Майката и бащата на красивата медицинска сестра не са допускани до моргата, за да разпознаят дъщеря си, тъй като намереният в морето труп е толкова разложен, че практически е неразпознаваем. Единствено приятелят на Валентина е видял снимки на дрехите, намерени на тялото и е потвърдил, че са на половинката му, предадоха от МВР.

[caption id="attachment_410600" align="alignright" width="300"]Майката на Валя от Бургас - Пенка Майката на Валя от Бургас - Пенка[/caption]

Съседка на родителите на Валя от Бургас е квартал "Лозово" споделя, че ги е видяла след новината, че намереното тяло най-вероятно е на дъщеря им. Почернените хора буквално са съсипани от сполетялата ги трагедия. "Седяха най-отзад в автобуса, майката Пенка гледаше надолу, а съпругът й Иван настрани", издава жената пред "24 часа".

Както вече писахме, самоличността на тялото, изхвърлено от морето на вълнолома в Бургас, ще бъде окончателно установена след като бъдат готови резултатите от ДНК анализа. Това ще се случи в рамките на следващите два дена, но разследващите са на 90% убедени, че става въпрос именно за Валя от Бургас. По тялото липсват следи от насилие, което потвърждава теорията, че красивата млада жена се е самоубила.