Черната Златка сияе от щастие

Черната Златка предизвика истински фурор във Фейсбук. Тя показа бременното си коремче. Плеймейтката отпразнува 30-годишния си юбилей. Тя публикува своя снимка, на която коремчето й личи. На фотоса Черната Златка е облечена с елегантна дълга рокля, която подчертава наедрелите й форми. Усмихната Злати държи огромен букет от жълти и червени рози, а под снимката си написа, че няма по-голямо щастие от това да посрещнеш 30-тия си рожден ден заедно с любимите хора и с един нов живот, който се заражда в тебе.

Снимката и коментара под нея събраха за отрицателно време 1700 лайка и стотици шервания. Черната Златка е бременна в четвъртия месец. Както вече стана ясно детето, което тя носи в утробата си, е от мъжки пол. Плеймейтката ще роди с операция заради здравословния проблем, който има. Това разкри тя вчера в ефира на ТВ7.

Черната Златка за пореден път скандализира, обявявайки, че възнамерява да заснеме всеки миг от раждането си. Тя каза, че ще щракне с мобилния си телефон, докато ражда. Явно плеймейтката  е решила да последва нащумялата напоследък мода на така наречените селфита.

[caption id="attachment_410588" align="alignright" width="300"]Черната Златка Черната Златка показа бременното си коремче[/caption]

Черната Златка сподели, че винаги е мечтала за три деца и се надява скоро мечтата й да се превърне в реалност.