Стефанка Петкова, майката на лудия Петко Савов от Лясковец, не смята, че има какво да каже на вдовицата на убития командос

Стефанка Петкова, майката на стрелеца от Лясковец, най-нахално заяви, че жертвите на случилото са тя и синът й! В интервю за ТВ7 възрастната жена беше категорична, че ако има някой наистина потърпевш от цялата трагедия, това са двамата с лудия Петко. Не командосът Емил Шарков, който беше убит от сина й, нито пък двамата колеги на загиналия, които бяха ранени.

[caption id="attachment_410585" align="alignright" width="300"]Стефанка Петкова Стефанка Петкова[/caption]

"Не съм го викала да идва у дома в 5 сутринта и да стреля", заяви Стефанка Петкова по повод на загиналия Шарков. И допълни, че въобще няма намерения да разговаря с вдовицата му, тъй като няма какво да й каже, научиха от "24 часа". Стефанка Петкова е бясна на писанията в медиите, че e имала ненормална връзка със сина си и че му е зареждала пушките.

Възрастната жена определи тази информация като абсолютна измишльотина. Лъжа били и обвиненията на директора на училището, че майка и син са писали заплашителни писма до учениците. Стефанка Петкова се ожали още, че никой не се интересувал какво се случва с Петко и как е той.