Бедите не спират: Пореден тежък удар за Ивайла Бакалова!

Бедите не спират: Пореден тежък удар за Ивайла Бакалова!
2.67 (53.33%) 3 votes

Ударът за Ивайла Бакалова е наистина силен и неочакван! Тя е предадена и наранена за пореден път!

Всичко било до време. Тази приказва се оказа особено актуална за „чувствата” на ММА боецът Георги, който стана победител в култовото шоу „Къртицата: Разбиване” и грабна наградата от близо двеста хиляди лева. Силовият мачо, който се кълнеше в любов и вярност на палавата моделка Ивайла Бакалова явно доказа, че чувствата му са от ден до пладне. И й нанесе тежък удар, без да се интересува от чувствата й.

Може би силният мъж се беше разгорещил докато беше вътре, в Базата и нямаше възможност да ходи навън. Тогава той упорито сваляше Ивайла Бакалова, дори й предложи брак. След което обаче много бързо се отрече от думите си. Победителят в шоуто заяви, след като прибра хилядарките, че всичко това не било сериозно, той го бил казал на шега и нямам никакво желание да мине под венчило с варненката Ивайла Бакалова, нито да чуват заедно Менделсоновия марш.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова понесе нов неочакван удар и то от Георги

Мускулестият мъжага дори заяви преди това, че ще отиде до болницата, за да види манекенката. Да, ама не. След като стана победител той се отрече и от това свое обещание. Георги каза, че няма време да ходи до никакви болнични заведения, има си работа, няма възможност и за по-особени и топли чувства с който и да е, най-малкото с Ивайла Бакалова.

ММА боецът защити Ивайла Бакалова от Марина, когато последната я обвиняваше, че се е продавала на мъже срещу пари. Двете се хванаха на бас, а извън Базата Ивайла Бакалова се закани да съди сръбкинята. Явно всичко е било номер, за да се намъкне Георги между чаршафите при Ивайла и когато тя претърпя инцидент и операция манекенката му стана безинтересна.

Фаворитът на „Къртицата” заяви, че с част от парите ще зарадва малката си дъщеричка Дарина, като й купи пони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар