Нов скандал между Деси Цонева и бившия й

Щерката на Митко Цонев - Деси Цонева проплака от бившия си Янчо Таков. Тя сподели в социалната мрежа, че той взел 4-годишният им син без да й каже къде отиват. Въпреки обажданията на Деси Цонева, Янчо не си направил труда да отговори на нито едно от тях. Той взел сина им със себе си на купона по случа рождения ден на Тодор Славков -младши.

Цели два дни Деси Цонева нямала никаква информация за 4-годишния си син. Малчуганът присъствал на непристойни сцени. На купона имало дами, които били наети да се погрижат за доброто настроение на мъжката част от присъстващите.

Деси Цонева сподели във Фейсбук, че до нея е стигнала информация, че Янчо Таков е шофирал в нетрезво състояние, докато е бил със сина й.

Щерката на Митко Цонев сподели, че тези два дни, в които не е знаела къде се намира сина й, са били истински ад за нея. Тя потвърди написаното от нея във Фейсбук пред журналисти на БЛИЦ.

[caption id="attachment_410579" align="alignright" width="300"]Деси Цонева Деси Цонева пропищя от бившия си[/caption]

Деси Цонева заяви, че търпението й вече се е изчерпало и този път тя няма да остави нещата така. Тя каза, че е готова да разкрие кирливите ризи на Янчо, както и истинската причина за развода си с него.