Михаела Филева разкри истината за любовта си! Преглеждания: 19845

Истината ли каза Михаела Филева?!
0
5/5 - (3 votes)

Михаела Филева си търси гадже, а може би вече го е открила!

Призьорката на БГ радио Михаела Филева призна открито, че от няколко месеца е разделена с досегашния си партньор. „Певицата на годината” за първи път разнищи неща от личния си живот. Пред зрителите на Нова телевизия чаровната певица заяви, че преди е била близка с колегата си Ангел Кукушев. Но поради една или друга причина в един момент хората се разделят и всеки си поема по пътя. Така се е получило и между тях двамата. Тя не скри, че вече бившия й приятел бил изключителен човек и раздялата не била заради някакъв негов скрит или явен дефект. Просто в отношенията им е настъпил разрив, но сега те са поставени на друг, нов етап и това е само приятелство.

Михаела Филева
Истината ли каза Михаела Филева?!

Но това е само половината истина. Въпреки ме Михаела се кълне, че няма нищо общо с екранната си половинка от танцувалното шоу „Денсинг старс” Светльо. Тя разкритикува злите езици, че я правят гадже с гъвкавия танцьор и че той си имал прекрасно момиче извън шоуто. Не само потребителите на социалната мрежа, но и женската половина от журито в шоуто са на мнение, че Михаела и Светльо вече не са само партньори на дансинга, ами са далеч нещо повече. Близки до бившето й гадже, с което тя беше няколко години и за което Михаела твърдеше, че е много щастлива и това е мъжът на живота й изпаднал в шок като научил за новата падалка на Михаела. Пред приятелите си обаче изоставения мъж гордо заявил, че колкото и да обича Михаела няма да се остави тя да му слага рога и той да търпи, а достойно ще се оттегли. Както и го направил.

Всичко, което ще се случи е въпрос на бъдеще. Но най-вероятно може да бъде повторен сценария, при който танцьорката Яна Акимова заряза Орлин Павлов, с когото имаха свалка по време на същото танцувално шоу, за да предпочете ласките на бизнесмена Петко Димитров. Близки до Михаела Филева се питат дали любимката на тийнейджърите няма да последва примера на Яна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.