Вижте страшното разкритие на топ ясновидката Николета Йорданова!

Вижте страшното разкритие на топ ясновидката Николета Йорданова!
4.57 (91.43%) 7 votes

Вслушайте се в думите на ясновидката Николета Йорданова, за да не пострадате!

Ясновидката Николета Йорданова е убедена, че ходжите не правят добро на хората. Тези, които ходят при тях трябва да се пазят. Муските, които им подготвят против негативна енергия, магия, както и за предпазване от различни неприятности не носят желания ефект. Те „заработват” след определен период от време и хората, които ги носят със себе си им се стоварват на главите куп неприятни неща.

Пред зрителите на ТВ7 гадателката Николета Йорданова призова хората да не прибягват до „услугите” на мюсюлманските свещеници, за да не им се случват страшни и грозни неща.

Николета Йорданова

Запомнете думите на Николета Йорданова!

Тя зове българите да бъдат предпазливи и от нашенски шарлатани. Гадателката Николета Йорданова е категорична, че на циганките, които ни преследват по улиците също не трябва да даваме или да им оставаме нещо. Ако някой ни вмени в главата някаква мисъл, тя по-скоро е някакво внушение, което трябва да се изчисти. Николета Йорданова предлага следния начин за очистване – чрез мантри, ходене при психолог и приемане на по-големи количества вода. Тази течност, категорична е ясновидката прочиства организма не само отвътре, но и отвън. А освобождаването на съзнанието от негативизъм и внушения тя чисти в тоалетната, където мислейки за проблема го „захвърля” далеч от себе си в тоалетната чиния.

Ясновидката Николета Йорданова предупреждава да не се доверяваме на такива „гледачи”, които твърдят, че има магии, само и само да измъкнат пари от наивници. Скоро бяха заловени така наречени магове взели от хората по десет и дори четиридесет и осем хиляди лева, за да им „развалят направена магия”.

Провъзгласила се за наследничка на Ванга мошеничка успяла да измъкне от семейство десет бона, за да прочисти пътя им от негативна енергия и по-нататък всичко около тях да бъде само „цветя и рози”. Тя бе заловена и я очаква една година зад решетките. Ясновидката си признала вината, но не се знае колко народ и с колко е завлякла наивниците 21-годишната шарлатанка.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Вижте страшното разкритие на топ ясновидката Николета Йорданова!”

  1. francheka

    ян. 24. 2015

    blagodarq ce ni kazachte dobri novini

Добавете коментар