Силвестър Сталоун шашна с признание за България

Силвестър Сталоун направи уникално признание за България. Докато презентираше "Непобедимите 3" за поредния кинофестивал, продуцентът и режисьор заяви на всеослушание „Не посещавайте България… освен, ако не желаете да си прекарате невероятно!“

Коментарът на холивудската звезда предизвика невиждан отзвук. И изчисти черното петно, което британците ни бяха лепнали заради Слънчев бряг.

Големият актьор сподели, че страната ни е прекрасна, невероятна и много красива. Той допълни, че за него е чест да снима в България и се е запознал с невероятни хора. Слай призна, че с огромно удоволствие е дошъл на снимките за втория си филм. И допълни, че България е станала любимо място за него. [caption id="attachment_410515" align="alignright" width="300"]Силвестър Сталоун похвали България Силвестър Сталоун похвали България сн. Bulfoto[/caption]

Признанията на Силвестър Сталоун до голяма степен поизчистиха имиджа на България, върху който имаше огромно черно петно. Скандалният филм, който британски медии направиха за нас, както и редовните нападки във водещите европейски издания сериозно накърниха имиджа на страната ни, пише 24 часа.

„България е невероятна“ заяви Слай, а думите му бяха чути от милиони хора по света. Много от тях изразиха желание също да посетят страната ни и да научат какво толкова е впечатлило Силвестър Сталоун.

Усилено се говори, че екшън легендата смята да построи и имот у нас, където да отсяда, когато планира посещенията си в Европа. Освен това страната ни ще бъде главна тема на последния кинофестивал, на който Слай смята да представи „Непобедимите 3“ в Италия през юли.