Емил Чолаков е истински мачо

Любимият на мнозина синоптик на bTV Емил Чолаков бил палавник не само на екрана.

Из коридорите на медията напоследък се носи мълвата, че колегата им Емил Чолаков бил голям палавник и под завивките. Синоптикът успял да стане основна тема на разговор между колегите му от bTV, след като съвсем наскоро признал каква е тайната за успешния му брак, който вече е на десетилетие.

Оказва се, че чаровният водещ на прогнозата за времето Емил Чолаков е изключително разпален мъжкар. Колегите му от bTV издават, че Емо им разкрил, че тайната е в редовните интимни отношения с половинката му Краси.

[caption id="attachment_410503" align="alignright" width="300"]Емил Чолаков е истински мачо Емил Чолаков е истински мачо[/caption]

Двамата с нея имат дъщеря на име Ема. За да не угасва страстта с годините, Емил Чолаков влагал доста усилия. Той дори често прибягвал до услугите на магазини с играчки за възрастни, откъдето се снабдявал с различни палави играчки и костюми. Така всеки път успявал да изненада половинката си.

Емил Чолаков и съпругата му се запознали преди доста време в дискотеката в родния им град – Гоце Делчев. За огромно щастие на синоптика, половинката му също си падала експериментаторка и нямала нищо против да опитат приумиците на Емо. Синоптикът бил категоричен пред колегите си от bTV, че именно в това се крие тайната на здравото семейство. Той дори посъветвал колегите си да не се срамуват и да последват примера му и съвсем скоро ще се убедят, че е прав. Емил Чолаков си признал, че не малка сума от заплатата му отива именно за палавите играчки в магазините за възрастни. Той толкоз често ги посещавал, че от доста време вече е ВИП клиент и се ползва от сериозни отстъпки.

Синоптикът бил толкоз щедър, че предложил картата си за ВИП отстъпки и на своите колеги. Той бил готов да я предостави на всеки, който има желание да се възползва от съветите му. Колегите на Емил Чолаков от bTV признават, че останали изумени от признанията му. Те дори и не подозирали какъв мачо се крие в по детски непринудения синоптик, пише pik.bg.