Валя от Бургас е открита мъртва

Мистерията около изчезването на Валя от Бургас се разплете. За нещастие краят на тази история не завърши както близките й до последно се надяваха. Днес следобед е било открито мъртвото тяло на Валя от Бургас. Младата бургазлийка е била изхвърлена на морския бряг. На зловещата находка се натъкнал бургазлия, който се разхождал край пристанището.

Около 18, 30 часа той подал сигнал в полицията. Мъжът видял части от човешка глава и ръка. Той установил, че тялото е на жена и незабавно подал сигнал. Частите от изхвърлено на брега тяло са на Валя от Бургас. Трупът е в напреднал стадий на разлагане и в момента не може да бъде изваден от водата. Полиция охранява мястото, където са открити останките. С помощта на въжета разложеното тяло на Валя от Бургас ще бъде извадено от водата, съобщава ПИК.

Напомняме ви, че първоначалната версия, по която работиха разследващите, беше самоубийство. По-късно прокуратурата отхвърли становището на полицията, че Валя от Бургас се е самоубила, заявявайки, че тя е била отвлечена.

[caption id="attachment_410476" align="alignright" width="300"]Валя от Бургас Валя от Бургас е мъртва[/caption]

Младата жена дори беше обявена за издирване от Интерпол. Близките й отказваха да приемат версията, че тя е посегнала на живота си и настояваха случаят с изчезването й да бъде разследван като отвличане.