Какво се случва с Ивайла Бакалова след операцията?

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова все още е в болницата

След тежкия инцидент, който претърпя в „Къртицата“, Ивайла Бакалова все още е в болница. Тя се контузи по време на каскадата с катапулт и счупи краката си. Тъй като контузията беше много сериозна се наложи Ивайла Бакалова да бъде оперирана по спешност.

В момента тя се възстановява в болницата, където й беше направена операцията. Моделката е със специална шина на крака. Снощи Ивайла Бакалова сподели в „Къртицата“, че никога не е изпитвала по-силна болка. Моделката има 5 златни пирона в крака, с които ще остане година, докато се възстанови напълно. Ивайла Бакалова заяви, че не съжалява за престоя си в „Къртицата“, както и за това, че е влязла там.

Тя допълни, че всички участници винаги са били добре обезопасени по време на мисиите си там. Ивайла Бакалова заяви, че е много глупаво всичко да завърши в съда. Тя каза, че няма да предяви претенции към продуцентите.

Моделката ще получи обезщетение в размер на 100 000 лева, тъй като това е сумата, за която тя и останалите участници са били застраховани в риалитито.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова остава в болницата

Освен случилото се с нея, се оказва, че в „Къртицата“ е станал още един инцидент, който продуцентите крият, научи ПИК. Александър Сано е с няколко шева на ръката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар