Годжи разкри истината за любовта си!

Годжи разкри истината за любовта си!
2.5 (50%) 4 votes

Годжи разкри цялата истина за отношенията си с Цветелина Грахич!

Музикантът от бенда на „Шоуто на Слави” Георги Милчев – Годжи категорично отрече клюката, че той и Цветелина Грахич имат каквито и да са интимни отношения. В интервю по bTV Годжи заяви, че той си има половинка до себе си, а и Грахич си има човек, който й е скъп и се разбират, но това не е той.

Музикантът е категоричен, че няма да съди писачите на драсканията по жълтата преса, но оцени материали с подобно съдържание като провокативни и измислени. За чието съществуване Георги Милчев – Годжи обвини самите читатели, които желаят да ги четат и им вярват на сто процента.

Годжи

Годжи разкри истината от първо лице

Относно победителя на Евровизя 2014 Годжи е на мнение, че травеститът не заслужава тази награда. Повече би прилягала на нашия екстравагантен певец Азис, отколкото на австриеца Кончита Вурст и той бил твърдо зад това свое решение.

Не е тайна, че китаристът от шоуто на Слави си има нова любов. Тя е заместничка на екс приятелката си Станислава. Това се случи малко повече от година, преди музикантът Годжи да я прежали.

Гаджето на Годжи също е танцьорка, като предишната му симпатия. Той все още крие настоящата си любима от папараците, въпреки че се явява с нея по светски партита като двойка.

Другата в клюката, беквокалистката на Слави Трифонов Цветелина Грахич често шокира с бунтарския си вид и все по-нарастващите татуировки. Преди известно време само двамата от екипа на Слави -Цветелина Грахич и Годжи заминаха на турне в Америка, заради което им пребиваване зад океана плъзнаха слухове за близостта им. Но то се оказа поредната сплетня. Защото чаровната босненка също си има тръпка до себе си, който я прави да се усмихва щастливо. Затова клюката, че Годжи и нестандартната хубавица от „Шоуто на Слави” са заедно е повече от възмутителна, твърдят техни колеги. А в интервюто Георги Милчев добави, че Дългия бил негов приятел и той много се грижел за всеки един от своя екип.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Годжи разкри истината за любовта си!”

  1. Emille Boev

    май 19. 2014

    АВЕ, ГОДЖАН ПРЕХВЪРЛЯ ЧЕТЕРДИСЕТАКА! СРЪБСКОТО, ЕБЛИВО ЦВЕТЕ Е НА ДВАДЕСЕТ! ДЕЙ КИРО?! НА КИРИЯ! БЕШЕ МАЛКА ЛЮБОВНА УВЕРТЮРА ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ЩАТСКИТЕ НОЩИ!

Добавете коментар