Лора Караджова в голям страх за бебето си!

Лора Караджова в голям страх за бебето си!
4 (80%) 2 votes

Лора Караджова се страхува употребата на забранени вещества да не навреди на бебето й!

Лора Караджова е по-щастлива от всякога. Дъщерята на Данчо Караджов е на седмото небе от радост, че на есен ще става майка. Палавата певица желае отрочето й да е от женски пол. Такъв е меракът и на родителката й Мариана. Половинката до нея Валентин Славов иска единствено детето им да се роди живо и здраво.

Приятелки, близки до щерката на бившия вокал на група „Сигнал” твърдят, че Лора Караджова се е променила до неузнаваемост. Тя е спряла с вредните навици. Не пие, не пуши, не употребява упойващи вещества, дори ходи в специализирана клиника, за да се изчисти от натрупаните в организма си отрови. Защото най-големият й страх бил предишният й живот да не увреди бебето й. Само това помрачавало щастието й.

Лора Караджова

Лора Караджова много се страхува да не навреди на бебето си

Лора Караджова е по-близка от всякога с приятеля си Валентин Савов. Двамата се запознават на ски пистата в Банско. Вальо е спортна натура и притежава заедно с баща си спортна школа по карате в морската столица Варна. Певицата твърди, че любовта я е променила коренно.

Изпълнителката е изготвила и дълъг списък с имена за бъдещето си дете, но още не е избрала. Тя отказва да уточни кога точно то ще се появи на бял свят. Категорична е, че няма да спомене и какъв ще е пола на рожбата й, след като бъде прегледана на медицински преглед. Категорична е обаче, че обичта към любимия й, с когото са се срещнали за първи път на писта в Банско и веднага са се харесали няма да отмине. Певицата уточни, че двамата с Валентин не са мислили за сватба, но това ще стане след раждането на първото им дете.

Засега Лора Караджова не е преустановила и участията си в нощните заведения. Като всяка жена и дъщерята на Данчо Караджов се притеснява за фигурата си, но обещава да свали натрупаните килца след раждането. Бившата на Део твърдо е убедена, че ще се врече и във вярност на любимия си Валентин Славов, когато му дойде времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар