Изчезналата Валя не е пила хапчета за отслабване, нито е била в депресия, категорични са родителите й

Родителите на изчезналата Валя от Бургас изригнаха срещу някои родни журналисти. Хората, които вече цял месец търсят безуспешно дъщеря си, побесняха срещу публикациите в част от медиите, в които се твърди, че красивата медицинска сестра е имала любовник, с когото е избягала и затова не може да бъде открита.

[caption id="attachment_410398" align="alignright" width="294"]Изчезналата Валя не е била в депресия Изчезналата Валя не е била в депресия[/caption]

"Това са долни лъжи, с приятеля й Валентин имаха планове, стягаха сватба", категорична е майката на изчезналата Валя Пенка Иванова. Пред камерите на Нова телевизия жената изтъкна, че дъщеря й никога не е вземала хапчета за отслабване, нито пък е била в депресия. Майката на хубавицата смята, че някой има полза да се разпространяват подобни неистини за Валентина, за да се прикрие отвличането й.

Лелята на изчезналата Валя също е сигурна, че племенничката й няма как да е сложила край на живота си. "Тя няма никаква причина да го прави", изтъкна роднината на младата жена. Баща й също призова да се спре със спекулациите и заяви, че никога не се е карал с Валя, която би я провокирало да избяга от дома си, предават от "24 часа".