Смъртта на Мерилин Монро поръчана от Кенеди?

Смъртта на Мерилин Монро поръчана от Кенеди?
5 (100%) 1 vote

Смъртта на Мерилин Монро поръчана от Боби Кенеди, не е самоубийство

Смъртта на Мерилин Монро не е самоубийство, а е убийство. Иконата на киното, която загина през август 62 година е била убита по поръчка на Робърт Кенеди, твърди нов биограф на актрисата.

Скандалните разкрития бяха направени от Джей Марголис—дългогодишен разследващ журналист и редица биографи на звездата. По думите му, Боби Кенеди не е действал сам, а в комбина с Питър Лоуфорд и психиатъра на Мерилин д-р Ралф Грейсън, който е инжектирал фаталната доза пентобарбитал в сърцето й.

Робърт Кенеди поръчал смъртта на Мерилин Монро

Робърт Кенеди поръчал смъртта на Мерилин Монро

Ексклузивните разкрития, Марголис прави на база дългогодишни проучвания на случая. По думите му причината за убийството е, че Мерилин е знаела твърде много за братята Кенеди и е трябвало да бъде накарана да замълчи завинаги.

Робърт Кенеди се среща с Мерилин Монро месеци след като аферата й с Джон Кенеди е приключила. За иконата на киното обаче краят на връзката им все още не е факт, но президентът праща брат си да укроти красавицата. В резултат на срещата им Боби хлътва до уши по Мерилин, но осъзнава също така, че тя знае твърде много държавни тайни. В крайна сметка, когато решава да се раздели с нея, го прави наистина завинаги, пише „Дейли мейл“.

Братът на президента искал да я спре, да не издаде държавни тайни

Братът на президента искал да я спре, да не издаде държавни тайни

По думите на разследващия журналист смъртта на Мерилин Монро е причинена от смъртоносна инжекция. За това свидетелства и един от придружаващите актрисата Джеймс С. Хал, който вижда с очите си как д-р Грейсън й инжектира смъртоносната инжекция, като от бързане счупва реброто й с иглата. Именно лекарят е изпратен от Боби да се „грижи“ за Мерилин.

Близки до актрисата споделят, че под „вещите грижи“ на лекаря, обикновено жизнената красавица започва да помръква, изпада в депресивни състояния и посяга към алкохола. Комбинацията с успокоителните бавно, но сигурно я тласка към смъртта, която не закъснява. На 4 август 1962 година Мерилин Монро умира, а смъртта й и до днес една от големите загадки на Холивуд, почти 60 години след кончината й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар