Десислава: Кирил Домусчиев е луд купонджия

Гласувайте за статията
Кирил Домусчиев пазарил Десислава да весели отбора по случай спечелването на Купата на България

Кирил Домусчиев е голям ценител на хубавата музика. Винаги когато съм била на негови футболни или фирмени партита, умее да се забавлява на всякакъв стил музика. Личи си, че е купонджия. На тези купони се харесва и български фолклор, което е много хубаво. Футболистите обикновено си поръчват по-забавни и танцувални парчета” – разкрива Десислава пред „България днес”.
Красавицата вече е пяла пред целия отбор на „Лудогорец” преди 2 години по повод официалното откриване на базата „Гнездо на орли”. Тогава тя изнесе частно парти пред Кирил Домусчиев и бившия вече премиер Бойко Борисов, който игра в демонстрационния мач.

Кирил Домусчиев

Кирил Домусчиев вдига купон по случай спечелването на Купата

Собственикът на „Лудогорец” Кирил Домусчиев е наел певицата да изнесе концерт на стадион „Лудогорец Арена” в Разград в неделя като част от празненствата за третата поредна титла на „орлите”. Тимът от Разград вдигна отново Купата, след като победи „Ботев“ с 1:0.
„Ще поздравя футболистите с песента на Тина Търнър The Best, защото са най-добрите. Бих подържала в ръка орлицата Фортуна, въпреки че малко ме е страх. Вече имам опит тъй като съм държала жив сокол при посещението си в Дубай” – споделя Десислава. Певицата не разкрива обаче с кое парче ще поздрави Кирил Домусчиев и семейството му, като каза, че това ще бъде изненада.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар