Златка Райкова дълго време беше държанка на Камен Балбузанов-Куката

Златка Райкова е изпаднала в див ужас. Плеймейтката се бои от заплахите, които бившият й любовник Камен Балбузанов-Куката, сипе по адрес на новата й половинка - ММА боецът Георги Валентинов. Куката буквално бил извън себе си от яд, че държанката му вече си ляга с друг. Затова не спирал да заплашва и да тормози Георги, канейки се да го пребие.

[caption id="attachment_410362" align="alignright" width="300"]Златка Райкова е в ужас от заплахите на бившия й Златка Райкова е в ужас от заплахите на бившия й[/caption]

Познавайки лютият му нрав, Златка Райкова действително е приела заплахите му насериозно. Както знаете, публична тайна е, че по време на отношенията им, Куката редовно шамареше моделката. В един момент на нея й писна и тя го заряза. Балбузанов обаче не прие отказа й да спрат да се виждат и продължи да я преследва.

Връзката й с Георги съвсем го вбесила. Пред познати Куката не спирал да сипе ругатни и заплахи по адрес на ММА боеца, наричайки го "пикльо" и "мишок". Нещо повече, бившият на Златка Райкова се подигравал на новия й, че няма пукнат лев и плеймейтката скоро ще му бие шута, за да си намери някой с пари, научиха от Агенция ПИК.