Стефан Данаилов въпреки личната драма засне клип за червенитеСтефан Данаилов

показа, че е истински професионалист и засне предизборен клип на БСП въпреки скорошната загуба на половинката си Мария Данаилова. Червените ще закрият предизборната си кампания в Стара Загора идния петък, когато лидерът Сергей Станишев и всички кандидати за евродепутати ще си пожелаят успех на вота – пише „България днес”.

Акцент ще е Стефан Данаилов, който с предизборния си клип ще надъха електората на червените. Във видеото Ламбо е облечен в черен костюм. Той казва, че е бил предаван, че е губил близки и го е преживявал тежко. „Но знам едно, хората, които искаме и можем да направим нещо добро за страната, сме все още повече, защото го правим със сърцето си. А сърцето е винаги в ляво“ – завършва актьорът своето послание.

[caption id="attachment_410346" align="alignleft" width="300"]Стефан Данаилов клип Въпреки мъката си Стефан Данаилов засне предизборен клип на БСП[/caption]

Клипът е дълъг 45 секунди и наистина хваща за гърлото по-чувствителните хора, които съчувстват на Стефан Данаилов за загубата на съпругата му Мария, която си отиде от този свят преди по-малко от месец. Ламбо си остава любим актьор на няколко поколения въпреки партийната си принадлежност. И тази кампания той е най-силното лице на Столетницата и червените пиари не изпуснаха да използват това. Преди 4 години Стефан Данаилов се засне в друг клип на БСП. Тогава преди поредния конгрес на партията двамата със Сергей Станишев подкараха трамвай. Актьорът помогна и на кандидат-президента на червените Ивайло Калфин също с видео. Това обаче не донесе особен успех за Калфин.