Заради кого Ваня Цветкова предприе драстичен ход?!

Заради кого Ваня Цветкова предприе драстичен ход?!
5 (100%) 1 vote

Ваня Цветкова е просто неузнаваема, защо ли го направи  -или заради кого?!

Актрисата Ваня Цветкова светна с чисто ново лице. Една от журито в „България търси талант” се е подмладила с най-модерната съвременна техника за премахване на бръчки. Близки до звездата доверяват, че героинята от „Лавина” е смъкнала най-малко цял десетак от годините си и сега грее с новата си визия.

Тя е предприела драстичен ход и се е подложила на лазерна третиране на бръчките с модерна американска техника, която е и адски скъпа. Подмладяването на лицето актрисата е направила в салона на своя дългогодишна приятелка. Процедурата е извършена с революционна триизмерна техника, която изглажда лицето и му предава мечтания младежки вид и блясък. Терапията е с продължителност шестдесет минути, а ефекта е невероятен, потвърждават нейни колежки. Ваня Цветкова дълго се двоумяла какво да предприеме, за да възвърне сияйното си излъчване. Тя признавала пред най-близките си, че се страхува от скалпове, болници и ножове. Затова научавайки за тази безкръвна манипулация решила да опита. Без упойки, без да бъде шита и разрязвана, само след час Ваня излязла нова и безкрайно доволна от модерното студио.

Ваня Цветкова

Заради кого Ваня Цветкова реши да се подмладява и има ли нещо общо Асен Блатечки?!

Злите езици говорят, че русата актриса Ваня Цветкова предприела тази крачка не без причина. За всеки е ясно, че застаряващата актриса си има падалка по доста по-младия си колега Асен Блатечки. Тя все гледа да седне до него, да го погали уж на шега, да се засмее на шегите му с цяло гърло и да го погледне с онзи, по-особен поглед. Затова, след като разбрала, че безкръвно може да свали от лицето си доста години, а и нейна приятелка държи модерния козметичен салон тя не се поколебала, а веднага хукнала да става млада.

Промяната веднага била забелязана от колежката на Ваня Цветкова, поп фолк дивата Есил Дюран. Клюката носи, че двете не се дишали, а причината бил младия мачо, за чието внимание се съревновавали. Но на Асен Блатечки в момента не му било до нито една от двете, тъй като на главата му парел огън заради бившата и настоящата му жена, а и защото скоро ще става тати за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар