Грозна подигравка с нещастието на Ивайла Бакалова

0

Продуцентите на „Къртицата“ се подиграха с нещастието на Ивайла Бакалова

Най-актуалната тема през последните дни в ефира на ТВ7 безспорно е инцидентът, който претърпя Ивайла Бакалова. Случилото се моделката докара на телевизията умопомрачителен рейтинг само за няколко дни такъв, какъвто „Къртицата“ не успя да докара за три месеца.

Продуцентите на формата Иван и Андрей също прекалиха, трупайки рейтинг на гърба на нещастието на Ивайла Бакалова. Цял ден Иван и Андрей пропускат неуморно от предаване в предаване по ТВ7, където коментират зловещия инцидент с варненката. Вместо да засвидетелстват съпричастност към нея, те постоянно афишират с обезщетението, което Ивайла Бакалова ще получи.

Андрей, който коментира инцидента с Ивайла Бакалова тази сутрин в предаването на Катето Евро, демонстрира видимо добро настроение и дори си позволи да си направи неуместна шега за бременността на Рут Колева.

Иван и Андрей до такава степен са се вманиачили в преследването на рейтинг, че дори „забравиха“ да споменат, че Ивайла Бакалова има ужасни болки и може да се наложи да й бъде направена втора операция. Миската споделила това с Емил Русев, който днес й е бил на свиждане.

Ивайла Бакалова
Подиграват се с нещастието на Ивайла Бакалова

Продуцентите на „Къртицата“ определено се тревожат повече дали няма да се окаже, че Ивайла Бакалова е била саботьор, отколкото за здравословното й състояние.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.