Николета Лозанова крие огромна мъка в сърцето си!

Николета Лозанова крие огромна мъка в сърцето си!
5 (100%) 1 vote

Николета не се чувства добре след толкова проблеми в работата и любовта!

Николета Лозанова е отчаяна от всичко, което й се случва в България и затова отпраши за Лондон. Там, в столицата на Острова и в най-многонационалния град тя реши да се отдаде на пазаруване из магазините и да се забавлява по английските кръчми. Николета е предприела пътуване с един от среднощните курсове на ниско тарифна самолетна линия. Моделката е взела със себе си само една близка приятелка. За да не я разпознаят, красавицата е тръгнала изключително неглиже. Въпреки непретенциозния вид хубавицата е разпозната и то най-вече от мъжката половина на въздушното возило.

Николета взела това решение спонтанно, подтиквана от огромна мъка в сърцето си. На водещата на предаването „Поверително от NL” в последно време хич не й върви. Тя била разочарована от всичко. Телевизионният таблоид бил на път да бъде свален от ефир заради изключително ниската зрителска гледаемост, а и отношенията й с Валери Божинов търпели провал след провал. Въпреки широко прокламирано сдобряване и ефекти от рода, че много се обичат, демонстрирано със снимки в социалната мрежа и по нощни клубове, отношенията помежду им боксували. Играчът на „Левски” се срещал с бившата си, поп фолк дивата Алисия и я молел отново да опитат да заживеят заедно. Клюката стигнала до ушите на настоящата му съпруга и това преляло чашата на търпението й. Затова Николета решила да си плюе на краката и да излети за Лондон.

Николета

Николета Лозанова се измъчва заради работата и любовта

Заради грижите, Николета решила да разпусне и да се отдаде малко на почивка. Решението взела бързо, а самолетните билети красавицата закупила само за няколко часа. За тези няколко дни Николета не искала да разговаря с никой и да не бъде притеснявана за нищо, затова си зарязала и мобилния телефон в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар