Радина нанесе страшен удар на Деян Донков! Преглеждания: 26747

Радина хлътна по друг, Деян Донков в шок
0
3/5 - (2 votes)

Новата любов на Радина съкруши Деян Донков, това за него е голям удар!

Радина Кърджилова и Деян Донков не мирясват, а сега тя му нанесе страшен удар. Двамата са сред най-интересната и най-нагнетяваща страстите театрална двойка. Чувствата на артистите, които преминават и се люшкат застрашително от луда любов към още по-бясна ревност сякаш нямат край. То не бяха сценични изяви, то не беше интерпретирано по медите и жълтата преса, че Деян Донков доста често налага половинката си. После се оказваше, че това е поредния сценичен пиар, с който двамата влюбени по-скоро се забавляват и скандализират, отколкото да е истина.

Хубавата актриса, известна най-вече с ролята на Сиана в поредицата „Стъклен дом” признава, че Деян Донков е мъжът, който я провокира, харизматичен е и я кара да се чувства жена. Да, но доскоро.

Деян Донков
Радина хлътна по друг, Деян Донков в шок

Преди седмици красавицата си нави изненадващо на пръста, че иска да учи малко непопулярния шведски език. Тя тръгна да взима уроци, тъй като участва в представление на този език и неин учител разбира се е швед. В добавка той се оказал мускулест и снажен младеж, по който красавицата си паднала. Според нейни колежки и жителят на северните народи не оставал равнодушен към актрисата от Военния театър. Двамата оставали по-дълго да си говорят, много след като мине определеното време за уроците.

Но нейното гадже хич не било спокойно от новото увлечение на Радина по западния език. Деян Донков винаги идвал и я чакал търпеливо тя да свърши с репетициите и да си я прибере.

Според близки до Радина Кърджилова тя си падала много по различните култури, били й интересни разговорите с учителя на тази и различни теми, свързани със страната, културата, нравите и други интересни неща, но Деян Донков адски ревнувал. Той я дебнел неотлъчно и бдял над нея като сокол. Но май Радина ще се измъкне от обятията му и ще литне при другия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.