Ани Салич се провали с гръм и трясък

Гласувайте за статията

Ани Салич бележи невиждан досега провал

Ани Салич разочарова новите си работодатели и определено не успя да оправдае големите им очаквания и имижда си на телевизионна звезда, която тя самата си изгради. Новинарката, която си тръгна с гръм и трясък от бТВ, в момента също толкова показно и гръмко бележи провал след провал в Нова тв.

Ръководството на частната телевизия заложи прекалени много на трансфера на Ани Салич. На нея бяха заложени и очакванията, че рейтингът на новините ще се повиши драстични веднага щом Ани Салич започне да води централната новинарска емисия.

Но резултатите са повече от плачевни. Ани Салич не само, че не оправда очакванията на работодетелите си, но и поведе рейтингът на Нова тв стремглаво надолу. Шефовете на Нова тв са се хванали за главата и се чудят как да излязат от трудната ситуация, до която ги доведе Ани Салич.

Освен рейтинг Нова тв загуби и много средства, които инвестира в Ани Салич. Преди тя да започне да води новините бяха направени големи промени в интериора на новинарското студио по нейно настояване. Освен това шефовете на телевизията вложиха и не малка сума в новото предаване на Ани Салич, което също се оказа пълен провал.

Ани Салич

Ани Салич се провали

Едва 60 000 души гледат „Извън новините“, което е тежък удар не само за Ани Салич, но и върху реномето на Нова тв, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар