Петко от Лясковец: Случилото се ми е като сън

Петко от Лясковец: Случилото се ми е като сън
5 (100%) 1 vote

Петко от Лясковец не помни нищо от деня, в който уби командос и рани други трима

Петко от Лясковец, станал печално известен като лудия Петко, не си спомня абсолютно нищо от стрелбата, при която уби командосът Емил Шарков и рани трима негови колеги. Пред майка си Стефанка стрелецът е заявил, че всичко от случилото се, му е като сън. „Нормално е да не помни, кръвта му беше навсякъде“, разказва възрастната жена пред „България днес“.

Петко от Лясковец не помни нищо от стрелбата

Петко от Лясковец не помни нищо от стрелбата

Малко преди това майката е била на свиждане на сина си в Софийския затвор. Тя сподели още, че Петко от Лясковец все още е прикован на легло, в което успява само да седне. Заради раните са му отстранени бъбрекът, както и част от тънките и дебелите черва. Ръцете му пък са целите надупчени от куршумите.

Стрелецът не помни абсолютно нищо от от момента, в който малко след пет часа сутринта командосите се опитали да нахлуят в дома му. Любопитното е, че баретите са се опитали да разбият вратата на жилището на Петко от Лясковец, въпреки че тя не е била заключена. Обаче е била подпряна, не защото лудият Петко очаквал нападението, а защото трябвало да бъде застопорена по някакъв начин, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар