Никола Гюзелев се чувствал омерзен от лъжите, тиражирани за семейството му

Никола Гюзелев си отиде от този свят разочарован от някои родни медии. Малко преди смъртта си легендарният оперен певец е заявил в интервю за вестник "Преса", че се чувства омерзен от лъжите, които се пускат за него и семейството му. "Гаврят се с близките ми", заяви басът малко преди да почине.

[caption id="attachment_410250" align="alignright" width="300"]Никола Гюзелев и съпругата му Никола Гюзелев и съпругата му[/caption]

"Става въпрос не само за откровени нелепици, а за обиди и дори клевети", оплака се Никола Гюзелев. Към думите му се присъедини и съпругата му Анна-Мария, която в интервю за вестник "Шоу" не скри възмущението си от откровените лъжи в някои медии, че е зарязала съпруга си точно когато той има най-голяма нужда от нея. Анна-Мария Гюзелева е била неотлъчно до великия бас до последния му миг, научиха от БЛИЦ.

Жената до последно се надяваше, че Никола Гюзелев ще успее да се пребори и няма да се предаде. "Той е силен, ще издържи", с надежда в гласа си разкри преди няколко седмици Анна-Мария. За съжаление обаче надеждите й не се сбъднаха и Никола Гюзелев издъхна на 77 години тази сутрин.