Ани Салич успя да трогне певеца до сълзи

Ани Салич успя да разплаче певеца Орлин Горанов.

Отскоро новинарката е водеща на предаването, за което твърди, че е авторско – „Извън новините”. В неделя в ефира на Нова тв ще бъде излъчен четвъртия епизод от „авторското” предаване, в който на Ани Салич ще гостуват Орлин Горанов и половинката му. По време на снимките на епизода, водещата е успяла да трогне певеца и съпругата му Валя до сълзи. Семейството на певеца ще се покаже в ефир заедно с дъщеря си Жаклин.

[caption id="attachment_410237" align="alignright" width="300"]Ани Салич успя да трогне певеца до сълзи Ани Салич успя да трогне певеца до сълзи[/caption]

В продължение на една седмица Орлин Горанов снимал ежедневието си заради предаването на Ани Салич „Извън новините”. В студиото на предаването той пристигнал с половинката си Валя, но дори не подозирал, че там го очаква най-голямата изненада, която ще успее да го трогне до сълзи. Ани Салич и екипа й организирали пристигането на дъщеря му Жаклин, която от доста време живее в Щатите. Думите на Жаклин към Орлин Горанов и майка й ще предизвикат порой от сълзи.

Двамата ще ревнат пред Ани Салич, а зрителите ще могат да станат свидетели на сълзите от щастие в новия епизод на предаването й, който ще бъде излъчен в неделя в ефира на Нова тв. От екипа на Ани Салич издават, че останала много доволна, че най-накрая е успяла да трогне някого до сълзи, пише pik.bg. До сега тя така и не успяваше да развълнува толкова силно гостите си. Предаването на Ани Салич претърпя много критики още преди да стартира. Нели Хаджийска от култовото предаване „Търси се” по bTV заяви категорично, че в това предаване няма нищо авторско, а е копи-пейст на тяхното.

Продуцентът на „Търси се” Маги Халваджиян също изригна срещу Ани Салич. Това очевидно не я притесни и тя продължава да си води предаването и очевидно има намерения да пожъне доста сериозни успехи с него, тъй като не е от хората, които се отказват лесно.