Силвия Лулчева е бясна на продуцентите

Силвия Лулчева обяви, че напуска култовия сериал „Столичани в повече”.

От снимачната площадка издават, че Силвия Лулчева напоследък все по-често заплашвала продуцентите, че ще напусне сериала. Причината за заплахите, отправяни от актрисата е, че тя вече се чувствала изцяло изчерпана заради сюжета, който се повтаря до безкрайност.

При все, че на Силвия Лулчева й е поверена една от на-ярките роли в сериала – тази на властната и фатална жена Славка Бурова, на актрисата й у писнало от еднообразния сюжет на героинята й.

[caption id="attachment_410233" align="alignright" width="300"]Силвия Лулчева е бясна на продуцентите Силвия Лулчева е бясна на продуцентите[/caption]

Силвия Лулчева разкрива, че сякаш се чувствала най-истински в сцената, в която се напи „до смърт”. Всички фенове на сериала видяха, че след като Славка Бурова бе изритана от партия „Елит” и се почувства крайно недооценена, тя се отдаде на алкохола. Компания й направи председателят на партията, който бе свален от власт точно както Тодор Живков преди години.

Силвия Лулчева разкрива, че в тази сцена се е почувствала най-истинска, тъй като е типичната проява на човешка слабост, която разбира се не й е чужда, пише pik.bg като цитира информация поместена на страниците на таблоида "Всеки ден". Не е ясно каква е била реакцията на продуцента Любо Нейков. Междувременно стана ясно, че кризата в продуцентската фирма на Любо Нейков продължава да се задълбочава. Той и съдружника му Евтим Милошев изгубиха доста сериозна сума от по близо 15 хиляди лева на вечер, които вземаха от предаването „Голата истина”, което бе свалено от екран. Съществува сериозна опасност в скоро време да им секнат и приходите от неделното предаване „Нека говорят”.

На този етап ръководството на bTV не планира да продължи договора си с продуцентите на публицистичния формат и то най-вероятно ще последва съдбата на „Голата истина”. Запознати издават, че рейтингът на предаването в последно време е отчайващо нисък и е логично ръководството да поиска свалянето му от ефир. По всичко личи, че на главата на Любо Нейков са надвиснали буреносни облаци, а за капак и Силвия Лулчева го плаши, че ще напусне снимачната площадка на „Столичани в повече”.