Скандалите, предшестващи финала на "Като две капки вода", не закъсняха

Типично за всяко едно от риалитата, излъчвани в българския ефир, скандалите са неизменна част от него и "Като две капки вода" не направи изключение. Скандалите във формата не стихват от самото му начало. Усилено плъзна слуха, че победителят във формата ще е бившият шоумен Къци Вапцаров. Още от начало на формата той се превърна в безспорен фаворит на зрителите пред малкия екран. Това си пролича от резултатите от зрителския вот, които определено симпатизират най-много на нисичкия изпълнител.

Участващите в "Като две капки вода" са категорични, че победата на Къци Вапцаров е нагласена. Главната причина за подозренията им, че в последния момент продуцентите на "Като две капки вода" решиха да променят регламента на шоуто и според новите правила победител ще бъде участникът, който успее да събере най-висок процент зрителски вот.

Според новите правила в "Като две капки вода" при определянето на финалиста във формата мнението на журито няма да играе роля.

Досега единствената пречка за Къци Вапцаров беше оценка на журито, което постоянно му правеше сечено и даваше ту по-високи оценки на Деян Донков, ту на Нети. Но въпреки това Къци Вапцаров успя да се изстреля на върха.

[caption id="attachment_410210" align="alignright" width="300"]"Като две капки вода" Скандал в "Като две капки вода"[/caption]

Съмненията на участниците в "Като две капки вода", че победата на Къци Вапцаров е нагласена, се подклаждат по-силно и от факта, че винаги неговият грим е най-добър и той се появява с най-изпипана визия, пише ПИК.