Бирмата хлъцна: Това е истината за Преслава и Лидия!

Бирмата хлъцна: Това е истината за Преслава и Лидия!
5 (100%) 1 vote

Бирмата удивен от любовта между Преслава и Лидия! Такова нещо не става често

Кой каквото ще да казва, но все пак може да има приятелство между снаха и свекърва. Такава дружба съществува между родителката на Жоро Бирмата Лидия и кандидат-снаха й поп фолк дивата Преслава. Преслава е влязла под кожата на родителката на любимия си и двете много са си допаднали. Тя не дава прах да падне върху нея, а фолкаджийката се е превърнала в неин личен съветник и моден дизайнер. Двете всеки месец отскачат на покупки за модни дрехи до Милано и добричлийката съветва бъдещата си роднина какво да купи, за да изглежда свежа, млада и красива. Лидия я слуша безрезервно и й вярва безпрекословно.

С марковите тоалети, които си пазаруват двете и в родните и в чуждите магазини, те си приличат толкова, че са като сестри. Родителката на Бирмата е известна с това, че тя е единствената жена, която е президент на футболен клуб. Което я прави твърде уважавана в тези среди, тъй като има смелостта на се „пребори” с доста мъже.

Преслава

Преслава и Лидия се обичат като родни сестри, удивително

Родителката на Бирмата е сигурна, че Преси е подходяща за съпруга на сина си. Тя знае, че поп фолк дивата не е златотърсачка, сама си вади парите и не е с нейния наследник заради финикийските му знаци. Една от най-вървежните певици също одобрява бъдещата си свекърва.

Лидия обяснява дори, че тя си е сложила в бюста изкуствени импланти, докато бъдещата й снаха се радва на естествени. Лидия толкова е доволна от Преслава, че мечтае двамата със сина й час по-скоро да вдигнат сватба.

Бъдещата половинка на изпълнителката на „Червена точка” е нервен, че двете с Лидия му се разбират отлично. Родителката му дори вземала страната на Преслава, когато двамата се карат и яростно я защитавала. Бирмата се чувствал като в капан и бил безкрайно недоволен, че тя и Преслава са се сдушили, твърдят негови приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар