Иван и Андрей може да останат без лиценз заради падането на Ивайла Бакалова

Иван и Андрей може да се простят с лиценза за „Къртицата“ заради падането на Ивайла Бакалова. Злополучният инцидент, който прати Мис България в болница и я прикова за 45 дни на легло, няма да е само за нея без последствия.

Докато Ивайла лежи, за да се възстанови от счупването, Иван и Андрей ще се принудят да изтърпят щателна проверка. От двамата се очаква да се изправят пред специална комисия, която да прецени дали поведението им в „Къртицата“ и мисиите не са били достатъчно обезопасени. Ако бъдат открити пропуски или се докаже, че по вина на продукцията е станал инцидента с Ивайла Бакалова, продуцентите не само ще платят солидна финансова глоба, но и ще им бъде отнет лиценза, пише zajenata.bg.

[caption id="attachment_410175" align="alignright" width="300"]Иван и Андрей остават без лиценз за "Къртицата"? Иван и Андрей остават без лиценз за "Къртицата"?[/caption]

По време на телевизионните си изяви в ефира на ТВ7 Андрей няколко пъти подчерта, че екипа няма вина за инцидента. Също така сподели, че двамата с Иван са ходили няколко пъти на срещи с Ивайла и тя също не ги държи отговорни за случилото се с нея.

Мис България ще получи шестцифрена сума обезщетение за падането, както и хонорара си в Къртицата, който също не е никак малък. Всичко това обаче едва ли може да компенсира физическата и емоционална болка, през които премина.

Междувременно Иван и Андрей се готвят за обстойна проверка и дори за санкции. Двамата обаче са категорични, че по време на мисиите са взети всички мерки и нямат вина за инцидента с миската.