Любо Нейков е на път да загуби доходите си от продуцентската си дейност

Любо Нейков може да остане без работа до няколко месеца. Първият проект на комика, който предстои да бъде спрян, това е предаването "Нека говорят", което не успя да се съвземе след внезапното напускане на Росен Петров. Гологлавият тв водещ сложи край на журналистическата си кариера, за да се присъедини към партията на Николай Бареков.

Продуцентите на бТВ възложиха на Любо Нейков и съдружника му Евтим Милошев не леката задача да намерят достоен заместник на напусналия Росен Петров. Оказа се, че това е мисия невъзможна за Любо Нейков и съдружника му.

Двамата предложиха на редица известни лица в българския ефир да водят "Нека говорят", но за съжаление получиха категоричен отказ от тях. Сред отказалите бяха Сашо Диков, Коритаров, Диана Найденова и други. Това беше причината Любо Нейков и Милошев да оставят Жени Марчева и Михаил Дюзев за водещи на публицистично предаване.

Тъй рейтингът на "Нека говорят" вече е отчайващо нисък, продуцентите от бТВ решиха да не преподписват договора си с продуцентската къща на Любо Нейков. Заради напускането на Росен Петров, Дрийм тийм" загуби и възможността да се включи в проекта "Дърво на живота".

[caption id="attachment_410160" align="alignright" width="248"]Любо Нейков Любо Нейков в криза[/caption]

Съдбата на "Комиците" и "Столичани в повече" също не е ясна и е напълно възможно до няколко месеца Любо Нейков да остане без работа.