Сензация: Това се случи с Ивайла Бакалова след операцията!

Сензация: Това се случи с Ивайла Бакалова след операцията!
4 (80%) 2 votes

Ивайла Бакалова щедро възнаградена след инцидента!

Бившата манекенка се контузи здраво при едно от задачите в култовото шоу „Къртицата”, но това няма да остане незаплатено. Ивайла Бакалова ще получи рекордните сто бона затова, че потроши на няколко места своето коляно. Което е направо сензационно. Тя беше оперирана по спешност и около месец и половина трябва да се лекува. След инцидента тя няма да участва повече в реалито, нито за играе в елиминационните тестове. Ако скандалната моделка се окаже, че е предателя трябва да бъде избрана нова къртица.

След този малшанс негативизма си отнесоха продуцентите Иван и Андрей. Двамата водещи бяха яростно оплюти от зрителите, че допуснаха това да се случи, но пък реванша си заслужава. В своя защита те заявиха, че с Ивайла Бакалова имат прекрасни приятелски отношения.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова получава рекордните 100 бона след операцията

Неприятната случка е станала преди големия финал в състезанието през тази седмица. Участниците са били изстреляни с катапулт и е трябвало да се приземят върху мрежа. Именно на нея Ивайла Бакалова е пострадала, като се е оплела и е счупила крака си. Фрактурата на коляното й е на две места.

Продуцентите й желаят единствено скорошно оздравяване.

Но не толкова добре настроен е родителят на Ивайла Бакалова. Бащата, д-р Божидар Бакалов е зле настроен към дъщерите си и не иска да има какъвто и да е контакт с тях. Той твърди, че двете са го излъгали, за да им препише родната му майка апартамента. Бащата е категоричен, че Ивайла Бакалова непрекъснато лъже и шикалкави, не е честен и достоен човек, че двете със сестра й са му фалшифицирали подписа и са го обрали. Цялата вина за това той хвърля върху тяхната майка, като твърди, че тя не ги е възпитала добре.

Засега здравето на хубавицата не е застрашено, но инцидентът ще й коства единствено финала. Бившата Мис България се показа като един от наистина силните играчи в „Къртицата: Разбиване”. До момента на травмата Ивайла Бакалова нямаше почти никакви проблеми с изпълнението на възложените мисии и се показа като една наистина смела жена. Но дори и да претърпя неприятна контузия, все пак тя ще бъде възнаградена и то доста щедро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар