Ирен Кривошиева скръцна със зъби на сина си

Ирен Кривошиева направи нещо доста изненадващо и неочаквано.

Докато актрисата подкрепяше безапелационно сина си Владимир Данаилов, изведнъж тя се обърна срещу него. След като Владимир Данаилов се изцепи по адрес на Стефан Данаилов, че няма да се спре, докато не пукне, а след това последва и още една изцепка – че няма място за скръб, тъй като всички сме смъртни, Ирен Кривошиева се опита да поеме нещата в свои ръце.

[caption id="attachment_409375" align="alignright" width="300"]Постъпката на Ирен Кривошиева изненада всички Постъпката на Ирен Кривошиева изненада всички[/caption]

Думите на извънбрачния син на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов успяха да разтърсят всички опечалени, в това число и именития актьор, който все още е под владение на огромната мъка. Стефан Данаилов бе категоричен, че това бе последната капка, която е преляла чашата на търпението му. Заради тази изцепка на извънбрачния си син, той стигна и до крайното решение да завещае имотите си на доведения си син, лишавайки собствения си от наследство.

Ирен Кривошиева също е доста притеснена от думите на Владо Данаилов, за когото всички знаят, че изцепките са част от живота му. Актрисата се притеснява и за старата си изгора Стефан Данаилов да не би думите на сина им да му навредят на и без това крехкото здраве. Ирен Кривошиева скръцна със зъби на сина си и го призова да спре с „изхвърлянията”. Постъпката й успя да изненада обществото, тъй като тя винаги е подкрепяла глупавите му изказвания и е заставала зад него. Ирен Кривошиева призовала сина си в прав текст да не убива баща си. Запознати твърдят, че думите й се изплъзнали от устата в момент на ярост.

Всъщност май беше крайно време Ирен Кривошиева да си влезе в ролята на майка. Тя се опасява, че сина й няма реална представа за болката, която причинява на Стефан Данаилов с тежките думи, които изрича, пише pik.bg като се позовава на информация на Lifestyle.bg. Въпреки огромната болка от загубата на спътницата в живота му, Стефан Данаилов се опитва да се върне към нормалния си ритъм на живот.