Сашо Диков е получил официална покана от медията да се присъедини към екипа им

Тв водещият Сашо Диков може да отиде в бТВ. Сензационната новина дойде лично от популярният журналист. От бТВ правят всичко възможно да отмъкнат един от култовите водещи на конкурентите си от Нова, след като последните вече им взеха няколко водещи лица. Поканата от бТВ е съвсем официална, а предложението към Сашо Диков е да прави свое предаване на мястото на "Нека говорят" на Росен Петров, който реши да се впусне в политиката с България без цензура.

[caption id="attachment_409343" align="alignright" width="209"]Сашо Диков Сашо Диков може да се измести в бТВ[/caption]

Предаването на Сашо Диков трябва да се излъчва на мястото на "Нека говорят" и целта му ще е да конкурира "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян по Нова ТВ. Самото "Нека говорят" или ще бъде спряно, или ще бъде изместено в друг часови пояс.

Самият Сашо Диков все още не е коментирал дали ще приеме предложението на бТВ или не. Не е изключено обаче той да каже "Да", най-малкото защото в медията вече се изявява и дъщеря му Петя Дикова, която е водеща на младежкото Cool T.

Пред "24 часа" Сашо Диков коментира, че още няма категорично решение какво ще предприеме. Ако все пак реши да се мести в бТВ, то това най-вероятно ще се случи през септември, тъй като договорът му с Нова ТВ е до средата на юли месец. Едно е сигурно - Сашо Диков ще бъде в ефира на една от водещите ни телевизии и феновете му ще бъдат доволни.