Алек Болдуин е бил задържан от полицията в Ню Йорк и откаран в ареста, където е прекарал нощта

Алек Болдуин е бил арестуван. Холивудският актьор е бил задържан от полицията в Ню Йорк, съобщиха от Ен Би Си. Звездата е бил спрян от органите на реда заради факта, че е карал колело на забранено за това място. Не това обаче е довело до ареста.

[caption id="attachment_409335" align="alignright" width="300"]Алек Болдуин Алек Болдуин[/caption]

При опита на представителите на органите на реда да го глобят, Алек Болдуин започнал да се разправя с единия от офицерите, демонстрирайки агресивно поведение към него. На всичкото отгоре актьорът не носел в себе си личните си документи и съответно не успял да се идентифицира, когато го попитали за името и личните му данни.

Заради всички тези нарушения, Алек Болдуин бил закопчан и откаран в полицейското управление на Ню Йорк, научиха от "24 часа". Това далеч не е първата изцепка на звездата - припомня изданието. Преди известно време актьорът нападна младия си колега Шая Лебьоф, а след това и папарак, обвинявайки го в хомосексуални наклонности.

Въобще някогашният секссимвол Алек Болдуин все по-често показва невъздържания си нрав, което си проличало и при сблъсъка с полицаите. Дали Алек Болдуин си е взел урок обаче, предстои да разберем.