Да се омъжиш за богаташ е най-голямата мечта на цял куп момичета, която бедна англичанка успя да сбъдне

Да се омъжиш за богаташ е мечтата на цял куп момичета. Една бедна англичанка обаче не се задоволи само да мечтае, а успя да постигне целта, която е преследвала цял живот. 43-годишната Ким Перез разказва как след един развод зад гърба си успява да омае мултимилионер от САЩ и от обикновена продавачка в аптека в родния Бриг, Великобритания да стане негова съпруга.

[caption id="attachment_409330" align="alignright" width="277"]да се омъжиш за богаташ Ким и съпрууът й[/caption]

Към днешна дата Ким не крие, че когато се запознала с Дейвид в онлайн сайт, тя си поставила за цел да го оплете и да го накара да й предложи брак. За тази цел обаче бедната британка изтеглила кредит, за да се запише на курсове, с които да промени северняшкия си акцент, който я издавал, че е от работническата класа. Ким ходила и на уроци по етикет, за да се научи как се борави с приборите на изискани вечери и да усвои всички маниери на висшата класа.

Освен това започнала и допълнителна работа, за да си купува маркови дрехи, повечето от които втора ръка. В началото на позананството й с Дейвид, Ким отказвала да му дава каквато и да е информация за себе си. Отказала дори да пътува до Ню Йорк, за да се срещнат, тъй като нямала пари за билет. Пред него обаче се оправдала с професионални ангажименти.

Това накарало мъжът сам да й купи билет и да й запази хотел в САЩ. Три месеца след срещата им, той й предложил брак. По думите на Ким най-важното нещо, ако искаш да се омъжиш за богаташ е, да го накараш да си мисли, че и ти имаш пари. "Иначе нямате шанс", категорична е златотърсачката.