Разкритие: Това е тайната на драстичното отслабване на Руслан Мъйнов!

Руслан Мъйнов отслабна не с диета, а с гастро пръстен
0

Руслан Мъйнов свали повече от 20 килограма с тази „тайна“!

Чаровният актьор и певец Руслан Мъйнов успя да се превърне от пухкавелко в истинска фиданка като свали повече от 20 килограма. Вече повече от година Руслан Мъйнов с охота обяснява в интервюта как е променил режима си на хранене, към какви диети е прибегнал и прочие неща.

Истината обаче е съвсем различна и тайната му беше разкрита. Оказа се, че Руслан Мъйнов е постигнал чудото със себе си не с помощта на хранителен режим или зверска диета, а с гастро пръстен, поставен в стомаха му. Руслан Мъйнов се подложил на операцията при известен столичен хирург, който се заклел да не обели и дума пред медиите за интервенцията. Служители от клиниката обаче проговориха, съобщава известен столичен ежедневник.

Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов отслабна не с диета, а с гастро пръстен

Руслан Мъйнов от години имал комплекси заради теглото си и страдал, защото въпреки че е известен, жените гледали на него по-скоро като на приятел, отколкото като на мъж. След раздялата си с Алекс Сърчаджиева, Руслан Мъйнов дълго време не успявал да си намери приятелка и искрено вярвал, че причината за това е в наднорменото тегло.

А когато веднъж седнал на най-обикновен стол и той се счупил под тежестта му, Руслан Мъйнов взел категоричното решение да си постави гастро пръстен, който да свие стомаха му и да му помогне в борбата с килограмите.

„Разбира се, след като му поставиха пръстена, Руслан Мъйнов промени коренно начина си на живот и започна да внимава какви храни консумира. Той почти не посяга към сладки, тестени или пържени храни, за да не залитне отново, а кантарът да тръгне нагоре. Истината обаче е в пръстена, който помага на стомаха да се свие и да се чувстваш сит с много по-малко количество храна“, разкриват близки на Руслан Мъйнов.

Днес Руслан Мъйнов се чувства чудесно, а единственото, което му липсва е да създаде свое стабилно семейство и да се сдобие с рожба.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.