Юлияна Плевнелиева за пореден път доказа кой командва семейството

Президентшата Юлияна Плевнелиева е на път да предизвика поредния скандал и да направи държавния глава за смях.

Юлияна Плевнелиева е успяла да наложи за пореден път волята си над президента и му е забранила категорично да организира купон по повод юбилея. Днес държавният глава Росен Плевнелиев навършва 50 години и искал да отбележи годишнината си подобаващо, но Юлияна Плевнелиева била категорично против. Желанието на Плевнелиев било да събере част от приятелите си в елитен ресторант в столицата по повод юбилея. Той дори правел сметка да резервира цялото заведение, за да осигури комфорта на компанията, както и да не бъде сниман от папараци.

[caption id="attachment_409301" align="alignright" width="300"]Юлияна Плевнелиева за пореден път доказа кой командва семейството Юлияна Плевнелиева за пореден път доказа кой командва семейството[/caption]

В момента, в който Юлияна Плевнелиева научила за намеренията на съпруга си обаче, веднага му дала да разбере за пореден път, че именно тя е човекът, чиято дума тежи в семейството. Юлияна Плевнелиева обяснила на президента с лишен от емоции и доста хладен тон, че ако все пак реши да прекрачи думата й, тя няма да уважи празненството, тъй като нямала намерението да поеме риска да бъде заснета от папараци. Президентшата обаче все пак си направила труда да не развали настроението на Росен Плевнелиев до край и веднага, след като го скастрила, се обадила на домашната прислужница с нареждането да приготви вкусни ястия за семейната трапеза тази вечер.

В крайна сметка Росен Плевнелиев ще отбележи 50-годишния си юбилей в "Резиденшъл парк". Тази случка за пореден път показва, че отношенията в семейството на държавния глава се изострят все повече и повече с всеки изминал ден. Мнозина отдавна си задават въпрос дали Юлияна Плевнелиева и Росен Плевнелиев са семейство или бракът им е само на хартия, за да избегнат публичен скандал, или пък са само и единствено бизнес партньори… Юлияна Плевнелиева упорито продължава да отказва на половинката си всякакви публични изяви. Тя не го придружава по време на визитите му в чужбина и отказва да бъде до него в изявите му по повод най-светлите християнски празници, каквито са Великден и Коледа, пише pik.bg.