Рап без цензура направи за смях Николай Бареков (Видео)

Николай Бареков осмян във сатиричен клип
9

Рап без цензура осмя Николай Бареков,  стана герой на сатиричен рап проект

Николай Бареков стана герой на сатиричен рап проект. Видеото с колоритното име „Рап без цензура“ се появи в YouTube и вече е абсолютен хит в мрежата. Клипът „Рап без цензура“ е посветено на трансформациите на Бареков в политиката. Лидерът на България без цензура се ползва с доста противоречива репутация и е наричан едва ли не псевдомесия.

Песента си е откровена сатира и осмива обещанията на Бареков. Политическите позиции на бившия журналист, както и връзките му с някои от най-скандалните политически фигури, също не са подминати, пише електронното издание noresharski.com.

Във видеото участие взимат редица родни политици. Специално внимание е отделено и на водещата Николета Лозанова, която неотдавна осигури чрез предаването си трибуна на Бареков и Росен Петров за политическите им възгледи и популистки изказвания. Също така освен Николай Бареков, Росен Петров също не остана подминат и бе посветена цяла строфа на него и на носа му.

Николай Бареков осмян във сатиричен клип
Николай Бареков осмян във сатиричен клип

Самият Николай Бареков досега не е коментирал парчето „Рап без цензура“ , но народния фолклор не за първи път ражда подобни хитове по адрес на родните политици. Преди това с песни посветени на тях се сдобиха още Бойко Борисов, Мая Манолова, Цецка Цачева, Иван Костов и куп други.

Видеото се превърна в абсолютен хит в мрежата
Видеото се превърна в абсолютен хит в мрежата
В "Рап без цензура" не бе подминат и Росен Петров
В Рап без цензура не бе подминат и Росен Петров

Популистките обещания на Николай Бареков, десните му убеждения, които мистериозно се превърнаха в леви, както и редица други гафове на политика, които той продължава да игнорира не бяха подминати от авторите на видеото. Клипът се радва на огромна популярност в социалните мрежи и вече е истински хит. Вижте го и вие.

9 коментара
 1. Дедо Пене казва

  А, не мисля, че можем да говорим за народен фолклор тука. Това си е част от нечия предизборна кампания.

 2. Tanq казва

  Някой е захлебил от тоя клип ми се струва.

 3. Radoslav Kirov казва

  Важното е пропагандата и подигравката на чужд гръб да върви. А това ,че няма нищо градивно не се взима предвид?Хората го харесват. Не се подигравайте и на тях!

 4. Анди казва

  Има хора които го харесват и ще си го подкрепят, ако ще платените хора да се скъсат да пускат клипове против него от сутрин до вечер!!!

 5. Нова раса казва

  Не знаехме, че Тиквата ще влиза в шоубизнеса. Много кофти опит прави.

 6. Lidia Ruseva казва

  Ако това е предизборната кампания на ГЕРБ, много изпростяха този път.

 7. Дани казва

  На ранобедните явно са им свършили париците и пак са на хранилка при бай Боко!

 8. Фейс контрол казва

  Това е меко казано отчаян и жалък ход на опонентите на България без цензура.

 9. Borislav Boyanov казва

  През целия 24 годишен преход не съм виждал по смешен и жалък кандидат политик от Дудука. Подлогата на Пеевски и Ко си променя мнението по-бързо отколкото вятърът посоката. На популиските и предварително наизустени приказки могат да се вържат единствено хора, които имат в главата си, сиво вещество по-малко от на врабче.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.