Горски призрак плаши туристки в къмпинг (Снимки)

Горски призрак плаши туристки в къмпинг (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Горски призрак край Бристол уплаши до смърт туристки

Горски призрак уплаши почти до смърт туристки от Бристол. Лола Суон и Кейт Шанън решили да си устроят къмпинг в гората близо до домовете им, но се принудили да напуснат лагера си посред нощ, след като чули странни шумове и видели още по-странни същества.

Момичета били запалени по къмпинга и не за първи път се отдавали на горски туризъм. Този път обаче решили да си направят лагер в околностите на Бристол, недалеч от домовете им.

В началото ваканцията сред природата била прекрасна, докато неочаквано не започнали да чуват странни шумове и звуци. Те нямали нищо общо с обичайните горски шумове и това сериозно ги притеснило.

Призрак плаши до смърт туристки в Бристол

Призрак плаши до смърт туристки в Бристол

През деня всичко изглеждало наред, но с наближаването на нощта обстановката станала зловеща. „Чувахме странни звуци. Сякаш някой ходеше край палатката, пукаха клонки, а накрая, когато чухме и детски глас, решихме да се махнем“, споделя Кейт Шанън за срещата си с призрака, пише „Дейли мейл“.

Странни същества обитават околните гори

Странни същества обитават околните гори

По думите на двете, още през деня нещата били доста странни и ги притеснявали, но обръщали на смях всяка идея, че може да има призрак в гората. След преживяното там обаче, определят своето изживяване като втори филм за „Вещицата Блеър“, който разказва историята на трима студенти мистериозно изчезнали по време на къмпинг в гората. Особено среднощните им приключения, свързани с детски гласове, които ги принудили посреднощ да избягат.prizrak 4

Снимката, която кара двете момичета да бягат

Снимката, която кара двете момичета да бягат

Доказателство, че странните случки в гората не са само фантазия, е и странната снимка, която двете приятелки правят. На един от фотосите ясно се вижда необикновена фигура в гората, която прилича на призрак.

Почивката сред природата се превръща в кошмар

Почивката сред природата се превръща в кошмар сн. You Tube

Странното изображение на жена, което видели на обектива на камерата си, накарало двете момичета, съвсем да се уплашат. „На пръв поглед там няма нищо, но когато видяхме снимките, решихме, че наистина има призрак“ споделят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар