Приятелката на Чочо Попйорданов твърди, че още мислено си говори с него

„Имаше период от живота на сина ми Чочо Попйорданов, в който бе зацапан от недобросъвестни хора и журналисти. Тези малки предателства се извършваха спрямо него в дълъг период от време и точно те го убиха. Изпепелиха го” – заявява бащата на актьора Иван Попйорданов. Той представи книгата си „Писма до сина ми” пред 400 души, дошли да почетат паметта на Чочо Попйорданов. Плътно до бащата стоеше последната любов на актьора – архитектката Даниела. С бели рози в ръце тя сподели, че липсата му е голяма. „Още не мога да повярвам, че го няма, но мислено е с мен и дори постоянно си говоря с него” – каза вдовицата.

[caption id="attachment_409282" align="alignleft" width="300"]Чочо Попйорданов Излезе книга за Чочо Попйорданов[/caption]

„Стимулът ми да напиша книга за живота на сина ми Чочо Попйорданов бяха недовършените между нас разговори, които бяха страшно много. Освен това исках детето му да знае истинското лице на своя баща” – сподели още режисьорът Иван Попйорданов. „Знаете ли, много са хубави думите на писателя Кърт Вонегът, че трябва често да разговаряме с родителите си, защото не знаем кога ще ги изгубим. При мен стана обратното – загубих единствения си син, а имах още нужда да разговарям с него. Ние, родителите си мислим, че познаваме децата си, а всъщност не е така” – сподели с болка в гласа бащата на Чочо Попйорданов. Пред аудиторията той разказа, че е писал само две писма на сина си, но така и на двете не получил отговор.