Любо Нейков е собственик на шест апетитни имота

Актьорът Любо Нейков стана истински имотен бос.

От известно време насам той е милионер както в имоти, така и по авоари в банковата си сметка. В артистичните среди се шушука, че притежаваната недвижима собственост от Любо Нейков възлиза на близо два милиона лева. Неотдавна, комикът се сдоби и с трета къща, която се намира на остров Тасос, Гърция. Луксозният имот е разположен само на няколко метра от плажната ивица.

[caption id="attachment_409269" align="alignright" width="300"]Любо Нейков е собственик на шест апетитни имота Любо Нейков е собственик на шест апетитни имота[/caption]

Любо Нейков демонстрирал невиждана щедрост и поканил колегите си да му гостуват в новия тузарски имот през летния сезон, при това напълно безплатно. Той се похвалил, че най-накрая успял да се сдобие с така мечтания имот в южната ни съседка. За негово щастие, успял да се сдобие с къщата-палат на доста поносима цена, тъй като кризата свали доста цените на имотите. Според мълвата, Любо Нейков е броил около 200 хиляди евро за новия луксозен имот.

Всъщност покупката на Любо Нейков далеч не е само каприз, а сериозна инвестиция, тъй като възнамерявал да отдава имота под наем. При все, че актьорът е най-скъпо платеният в страната ни от доста време насам, той далеч не разчитал само на хонорарите си. Общо шестте му имота му носят допълнителен месечен приход в размер на 5 хиляди лева. Актьорът е собственик на два апартамента и къща в София, къща в Банско, студио на Слънчев бряг и луксозен триетажен имот в Гърция.

От доста време Любо Нейков инвестира завидните си хонорари в недвижими имоти, които отдава под наем. Той отдавна се усетил, че славата и актьорските му изяви са до време и е необходимо да си осигури солидни приходи и за бъдеще, а не да мизерства като голяма част от по-възрастните си колеги. И трите имота на Любо Нейов в София са доста апетитни, тъй като се намират в центъра. Макар да са горди, че са наематели на именития актьор, те всъщност никога не са го виждали лично. Сумите за наема броили на брокер, пише pik.bg.