Кончита Вурст прави дует с Азис

Кончита Вурст прави дует с Азис
3 (60%) 2 votes
Победителят в Евровизия Кончита Вурст ограбил нашия Крал на попфолка

Певецът Кончита Вурст иска да направи дует не с кого да е, а с нашия Крал на попфолка Азис – съобщава „България днес”. Изпълнителката с брада от години знаела за съществуването на българина и дори била запозната с песните му – отбелязва изданието. Тя много искала да запише песен с родната звезда. Провокативният австриец, който настрои пуританите срещу песенния конкурс Евровизия, наистина познава отдавна Азис. Нашенецът обаче не си пада по него.
Още преди години Кралят на фолка заяви в свое интервю, че много изпълнители в Европа го копират, защото не могат да измислят нищо ново. Тогава Азис визира именно Кончита Вурст, който пробива на германския пазар. След победата му обаче в песенния конкурс нищо чудно чалгаджията да склони да направи дует с изгрялата звезда.

Кончита Вурст

Кончита Вурст копирала Азис

Подобна обща песен обещава да се превърне в международен хит – предричат продуценти.
Ден след победата на Кончита Вурст на Евровизия не закъсняха сравненията именно с костинбродския славей. Турският вестник Миллиет дори открито пише, че австриецът е ограбил Азис.
„Азис, известен като българския Таркан, започна модата на брадатата жена преди Кончита Вурст” – отбелязва турското издание.
Запознати твърдят, че Азис вече очаква обаждане от продуцента на Кончита Вурст. Дуетът вероятно ще го направи известен в цяла Европа и тази мисъл вероятно го блазни.

 

Азис

Преди Кончита Азис въведе визията на брадатата жена

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар