Ивайла Бакалова счупи крак в „Къртицата“, сезонът започна и приключи с травми

Ивайла Бакалова счупи крак в „Къртицата“ и се наложи извънредно да напусне играта. За щастие мис България не е пострадала толкова тежко пострадала, колкото бе съобщено в началото и риск за живота й няма. Въпреки това ще й се наложи да пропусне играта и да излезе от шоуто.

Продуцентът Андрей Арнаудов потвърди, че инцидентът се е случил по време на една от игрите. Екип лекари веднага е бил извикан на място и Ивайла откарана в болницата. Водещият побърза да успокои феновете на предаването, че Ивайла Бакалова е добре, възстановява се и всички й пожелават бързо оздравяване. За съжаление няма шанс да се върне преди края на риалити формата, тъй като счупването на крака й, макар и не толкова опасно, е сериозно, пише "Блиц".

[caption id="attachment_408992" align="alignright" width="260"]Ивайла Бакалова счупи крак в "Къртицата" Ивайла Бакалова счупи крак в "Къртицата"  сн. Булфото[/caption]

Инцидентът с Ивайла Бакалова не е единственият, който се случи този сезон. Самият Андрей Арнаудов призна, че са започнали предаването с травми и са го приключили с такива. Стоян Бончев бе изваден от играта още на втората седмица от "Къртицата", тъй като също си счупи крак и му се наложи да излезе от предаването още в началото.

Бившата Къртица Емил Русев, също за малко не излезе от играта, след като получи проблеми със сърцето. Въпреки препоръките на лекарите, той остана до край в играта. Междувременно Индира Касимова, която също бе сред най-колоритните участници бе ухапана от скорпион и за малко не получи алергичен шок след случката.

Ивайла Бакалова е последната жертва на „Къртицата“. Самите Иван и Андрей признават, че този сезон наистина е бил много рисков за участниците, а финалът предстои и се говори, ме последните мисии ще са по-опасни от всички дотук. Що се отнася до въпроса дали мис България е саботьора в играта, Ивайла е категорична, че не е Къртицата. От продукцията обещаха съвсем скоро официално да излъчат видео, в което ще бъде разказано всичко за инцидента и как се възстановява Бакалова.