Моника Станишева организирала създаването на грозно видео, целящо да дискредитира ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов

Моника Станишева стои в основата на грозен видеоклип, който цели да дискредитира Бойко Борисов. Източници от "Позитано 20" издават, че от Коалиция за България готвят коварно клипче, което да бъде в основата на предизборната им кампания. Целта на видеото ще е да представи Бойко и партията му ГЕРБ във възможно най-лоша светлина пред избирателите.

[caption id="attachment_408982" align="alignright" width="300"]Моника Станишева Моника Станишева[/caption]

По непотвърдена информация, зад клипчето стои не кой да е, а самата Моника Станишева - съпругата на лидера на червените Сергей Станишев. Именно тя е подбрала кадрите, които да влязат във видеото. Очаква се то да се завърти по всички национални медии до няколко дена.

От Коалиция за България обаче са се изтарикатили и няма да пуснат видеото от тяхно име. Вместо това тази работа ще бъде свършена от бившия военен министър Николай Цонев и новоизлюпената му партия РПГ. По този начин БСП избягват риска да бъдат директно обвинени в черен пиар, както това се случи на изборите през 2009 година. Тогава червените разпространиха скандални клипове с надслов "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов", припомнят от ПИК.