Моника Станишева в основата на гнусен клип срещу Бойко?!

Моника Станишева в основата на гнусен клип срещу Бойко?!
4.33 (86.67%) 3 votes

Моника Станишева организирала създаването на грозно видео, целящо да дискредитира ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов

Моника Станишева стои в основата на грозен видеоклип, който цели да дискредитира Бойко Борисов. Източници от „Позитано 20“ издават, че от Коалиция за България готвят коварно клипче, което да бъде в основата на предизборната им кампания. Целта на видеото ще е да представи Бойко и партията му ГЕРБ във възможно най-лоша светлина пред избирателите.

Моника Станишева

Моника Станишева

По непотвърдена информация, зад клипчето стои не кой да е, а самата Моника Станишева – съпругата на лидера на червените Сергей Станишев. Именно тя е подбрала кадрите, които да влязат във видеото. Очаква се то да се завърти по всички национални медии до няколко дена.

От Коалиция за България обаче са се изтарикатили и няма да пуснат видеото от тяхно име. Вместо това тази работа ще бъде свършена от бившия военен министър Николай Цонев и новоизлюпената му партия РПГ. По този начин БСП избягват риска да бъдат директно обвинени в черен пиар, както това се случи на изборите през 2009 година. Тогава червените разпространиха скандални клипове с надслов „Гласуваш за Бойко, получаваш Костов“, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Моника Станишева в основата на гнусен клип срещу Бойко?!”

  1. GAUDI

    май 14. 2014

    ТАЯ ГРОЗОТИЯ НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ НА ПАРИ.СЕГА СЪБИРА ЗА ПРАВНУЦИ.ЦАЦАРОВ ЗАЩО ГИ БАВИ ТЕЯ КРАДЦИ,АКО НЕ МУ СТИСКА,ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА ИДВА МЪЖКАР,КОЙТО ДА ИМ ,,РЕЖЕ ГЛАВИТЕ,,.ЗА 25ГОД..,,ПРЕХОД,,ПИНОЧЕТ НИ ТРЯБВА…НО МАЙ И ТОЙ ТРУДНО ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТЕЯ НЕНАЯДЕНИ ТВАРИ-станишева и сие.ЦАЦАРОВ,КОЙ ТЕ ДЪРЖИ В,,РЪЦЕ,,,АКО СИ ЧЕСТЕН С НАРОДА НИЕ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ,БЪДИ БЪЛГАРИН.

  2. тт

    май 14. 2014

    тази алчна женица трудно ще я озапти някой.венцислав йосифов не можа,та тая мека китка сергей ли?

Добавете коментар