Димитър Бербатов е бесен на Дългия заради подигравките по негов адрес

Димитър Бербатов е отхвърлил всички опити на Слави Трифонов да го привлече за гост в шоуто си. От известно време Дългия и екипът му правят всичко възможно да накарат футболиста да гостува за интервю при Слави заради фурора, който нашенецът прави с екипа на Монако. Опитите им обаче удрят на камък.

[caption id="attachment_408979" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов е бесен на Слави Трифонов Димитър Бербатов е бесен на Слави Трифонов[/caption]

А причината е изключително проста. Димитър Бербатов е зверски обиден на гологлавия водещ заради пороя подигравки по негов адрес по времето, когато беше футболист на Фулъм. На всичкото отгоре Бербо все още не бил преглътнал отвореното писмо, което Слави разпространи преди време до медите, в което призоваваше нападателя да се върне в националния отбор по футбол.

Категоричният отказа на Димитър Бербатов да стъпи в студиото на "Шоуто на Слави" буквално изкарал водещия извън нервите му. Източници от екипа издават, че Слави се чувствал ужасно унизен, тъй като бил убеден, че родните знаменитости са готови на всичко, за да бъдат интервюирани от него.

Самият Димитър Бербатов е бил два пъти негов гост като последното му гостуване беше преди седем години. След това обаче заваляха подигравките и сценките с Гацо Бацов и футболистът се обиди, научиха от ПИК.