Кобилкина забогатя от глупави нашенки с мераци за гейши!

Как няма да е ухилена Кобилкина като хвана на въдицата си стотици будали
3

Наталия Кобилкина продължава да богатее на гърба на скудоумни нашенки!

250 лири за двудневен курс по креватни умения, щастливи отношения и начин да бъдеш желана, ще изнесе скандалната Наталия Кобилкина. Тя ще обучава в тези умели хватки българките, които работят в Англия. Цените на Острова са завишени в пъти, тъй като в България семинарите й се ползват с доста по-малко суми, като те стигат на промоция до 69 лева за сеанс.

Местата са почти изчерпани, съобщава вестник „Телеграф” за Лондон. Обявената бройка била дванадесет, като засега три остават вакантни. За предстоящото обучение Наталия Кобилкина е пуснала съобщение в социалната мрежа, че след като изкарат този курс жените ще се радват не само на засилено уважение от страна мъжката половина на човечеството, но и ще получават от тях подаръци, многократно завишени от цената, която ще вложат за своето обучение. Това е умелата въдичка, заради която мераклиите са тълпят на обученията на хитрата Наталия Кобилкина, разкриват запознати.

Кобилкина
Как няма да е ухилена Кобилкина като хвана на въдицата си стотици будали

Специалистката по креватни умения провежда лекции и обучения не само в България, но и в много страни по света. Тя имаше наскоро семинари в южната ни съседка Гърция, където също лекциите й бяха посрещнати с успех и висока посещаемост. Там тя учеше курсистките как най-бързо да се превъплътят в ролята на гейши, което си е направо смешно. Но ето, че има кой да й вярва.

Наталия Кобилкина е изключително обсъждана и оспорвана личност. Едни й се кланят, други я анатемосват. Според Кобилкина обаче върху любовта трябва да се работи, връзката е успешна, ако се развива, говори се и се поставят определени и ясни правила. Екстремалните условия също спомагат тя да е силна и страстна, и разбира се, да не бъде захвърлена лесно. Руската експертка по интимни отношения е със съпруга си от единадесет години. Българинът разкрива, че със своята жена двамата непрекъснато се забавляват, не гледат назад в миналото, а продължават да търсят нови полета за изява.

3 коментара
 1. GAUDI казва

  СТИГА С ТАЯ ПАЧАВРА.

 2. Joana Rubin казва

  много хубаво. тя е приятелка на приятел. той все се кани да ни запознае. нека си пръскат хората парите там, където искат. не трябва да се обръща внимание кой къде си пръска парите. спрете да поучавате хората и да злобеете.
  и аз понякога от години се шегувам, че някои от глупостта на хората направиха милиони, но кой както се нареди, казваше баба ми.
  оставете хората да общуват спокойно помежду си, без да се намесвате с простотии.

 3. Ива Василева казва

  То, на тази това и се отдава само !!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.