Откриха шокираща находка в Тихия океан!

0

Невероятното откритие в Тихия океан насочва учените към още по-невероятно предположение!

Съмнения за създадена база на извън планетарни същества на дъното на Тихия океан изказа ученият Скот Уоринг. Той е автор на редица книги за извънземни цивилизации. Откритието се намира в близост до едни от Марианските острови, в най-западните части на Тихия океан.

Мястото е отдалечено и там рядко има каквато и да е човешка дейност. На дъното на тази територия в Тихия океан са намерени заграждения в размер на повече от двеста и петдесет мили. Оградите може обаче да се окажат и на друго находище, обяснява специалистът. Според ученият това може да са и потънали останки на азиатска цивилизация, която е съществувала по тези земи. В онзи период от време териториите, които сега се намират на океанското дъно тогава били суша и да не са открити досега от историческите изследователи поради някакви причини.

Тихия океан
Шокираща находка бе открита в Тихия океан

Но Уоринг не крие, че това може да е и вероятна база на извънземни, които я са построили тук от съображения за сигурност, за да кацат и излитат неидентифицираните летящи обекти.

Друга загадка се крие отново в Тихия океан, недалеч от остров Йонагуни край Тайван. Там учени от Америка са открили недостроена каменна пирамида с много стъпала. В непосредствена близост до нея са разположени два монолитни блока от камък, тежки около 200 тона. Те били обработени перфектно. Специалистите изследвали и подводната част на пирамидата и в основата й открили още 70 подобни каменни къса, идеално обработени.

Възрастта им е определена на около 15 000 години. Изненадващото било, че тези орнаменти и структури поразително приличали на пирамидите в Египет. Но съвпаденията не спират дотук. Пирамидата край Йонагуни е разположена на същата географска ширина, а и основата й съвпада с тази на Хеопсовата пирамида. Учените се питат дали построеното на дъното на Тихия океан не са останки от изчезнали цивилизации или дело на извънземни форми на живот.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.