Варна пропищя от джебчийки – ето кои са! (Снимки)

Варна пропищя от джебчийки – ето кои са! (Снимки)
5 (100%) 3 votes

Джебчийки тормозят жителите на Морската столица, действат на групички

Джебчийки изправиха на нокти Варна. Организирана банда от млади жени и мъже буквално тероризира Морската ни столица, превземайки целия център на града. Групата е съставена от четири жени и трима мъже, които стоят на пост пред магазин New Yorker на главната.

Джебчийки изправиха на нокти Варна

Джебчийки изправиха на нокти Варна

Жените пък се движат по целия център, от Севастопол до Козирката като задължително едната от тях върви встрани от останалите три, за да не изглежда, че се познават. През десет-петнайсет минути на мястото на самотно вървящата крадла отива някоя от другите.

Схемата им на действие е изключително проста. Групчката от трите джебчийки влиза в някой магазин като гледат да се бутат в хората. Четвъртата жена чака отвън. Тричките си набелязват жертви, по възможност хора с раници и обемни чанти.

След като отарашат нищо неподозиращите граждани, четирите се събират и си правят почивка на шадраваните. Целта на мъжете пък е да се намесят, ако вземе да става напечено. Бдителен онлайн потребител е успял да заснеме наглите джебчийки след направени 4 курса по магазините (и чантите) на хората. Тогава обаче е бил забелязан и жените повикали единият от мъжете от бандата, за да се намеси.

Снимките на четирите джебчийки се разпространяват във Фейсбук и са дело на потребител на социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Варна пропищя от джебчийки – ето кои са! (Снимки)”

  1. Tolstoisofiq Nadejdenski

    май 13. 2014

    А РОДНАТА ПОЛИЦИЯ КАКВО ЧАКА ?

Добавете коментар